HOTEL LES BRASES

Esports d'aventura a Catalunya i Pirineus

A Sort podrà disfrutar d'esports d'aventura tals com ràfting, hípica, descens de barrancs, senderisme... i moltes més

Reserva Ràpida

Comprova ara les dates disponibles i realitza la teva reserva:

Reservar ara!
Esquí

Esquí

Rafting

Rafting

Senderisme

Senderisme

Passejades a cavall

Passejades a cavall

Descens de Barrancs

Descens de Barrancs


A l'Hotel Les Brases, oferim tours guiats perquè gaudeixis de nombroses activitats d'aventura al poble de Sort. Des del esquí a l'hivern on podràs gaudir de l'estació d'esquí Port Ainé, situat a la comarca de Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida fins Rafting per als que l'adrenalina no és un problema, pots submergir-te en el riu La Noguera Pallaresa, ideal per practicar el ràfting ja que és un dels més ràpids.

T'agrada la natura, caminar per muntanyes i veure paisatges totalment al·lucinants? Et recomanem visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i el Llac de Sant Maurici on trobaràs una gran varietat de flora i fauna que fan d'aquest lloc un lloc realment únic.

El descens de barrancs al Pirineu és una de les activitats principals per estar en contacte directe amb la natura i passaràs una jornada excel·lent.

Viatjar té sempre el seu encant, però fer-ho en moto és una experiència diferent i inoblidable que et permetrà empapar de la cultura de el lloc que visites. Descobreix les millors rutes als Pirineus catalans.

YouTube

...

Aprofita les nostres ofertes i reserva ara la teva estada a Sort!

Ofertes de temporada, per durada de l'estada ...